arrow_drop_up arrow_drop_down

Professionele audio-opname

Om af te rekenen met onnodige angsten!

Professionele audio-opname

voorgoed afrekenen met angsten

"De angst voor het onbekende, maakt blind voor nieuwe mogelijkheden. Reken ermee af en pak je winst!" 

20+ 

minuten aan audio-opname

286+ 

verschillende angsten te tackelen

24 

uur per dag beschikbaar

Professionele Delta sounds

Begeleidende muziek die direct op je onderbewuste inwerkt en waardoor je makkelijker patronen kunt doorbreken en installeren

Meditatief & Relax

Deze audio-opname is geschikt voor iedereen die angstvrij wil worden en tegelijkertijd lekker wil ontspannen

Veilig & onderbouwd

De opname is uiterst zorgvuldig opgenomen en bevat bewezen technieken die veelal binnen therapie worden gebruikt

Omdat iedereen zich vrij moet kunnen voelen

In mijn ondernemersreis ben ik veel gevallen, maar gelukkig vaker opstaan. Iedere ondernemer heeft te maken met ups & downs. Het verschil wat ik echter gemerkt hebt, is dat ik persoonlijk niet vaak ben gevallen door angsten, maar meer door onhandigheden. Als je wél te maken hebt met bepaalde angsten, dan is het vaak vele malen moeilijker om weer op te staan in moeilijke tijden, omdat je dubbel zo hard moet vechten. 
Voor mij is het ondernemerschap dan ook onlosmakelijk verbonden met een sterke mindset en het goede nieuws is: deze kan iedereen ontwikkelen. Oók als je bepaalde angsten hebt die jou tegenhouden, dan kun je hier vanaf komen. De vraag is alleen: wil jij van jouw angst af?

Onderbewustzijn

Deze audio-opname bevat ruim 20 minuten aan professioneel onderbouwde content, welke jouw angst in kaart brengt en jou begeleid naar nieuwe wegen en denkwijze, waardoor je op onbewust niveau jouw angst kan gaan doorbreken. Je kan deze audio-opname zo vaak luisteren als je wil en tevens inzetten voor meerdere angsten.

Binaural beats

In deze audio-opname wordt gebruikt gemaakt van speciale Delta-sounds, welke voor een directe ontspanning van de geest zorgen, waardoor je gemakkelijk in een ontspannen staat terecht komt. Hierdoor kun je volledig tot rust komen en sta je open voor nieuwe positieve suggesties, waarin je van begin tot eind in wordt begeleid.

Tijd en plaats

De inhoud van deze opname is tijdloos en kan zo vaak gebruikt en herhaald worden als dat je prettig vindt. Belangrijk is echter wel dat je dit luistert op een rustige plek, waar je niet gestoord kan worden. Je komt namelijk in een uiterst relaxte toestand terecht, waarin je even alle tijd voor jezelf hebt om volledig op te laden en jezelf te verwennen met zowel een lichamelijke als geestelijke relaxatie. 

"Wie een muur om zich heen bouwt, leeft in gevangenschap. Doorbreek die muur en bevrijd jezelf!"

mmm...cookies