arrow_drop_up arrow_drop_down
De introductie van Personal Monday
20 mei 2019 

De introductie van Personal Monday

Een goed verhaal…

Iedereen heeft een verhaal, maar lang niet iedereen vertelt zijn of haar verhaal goed…
WAT IK HIERMEE BEDOEL, LEES JE HIER:
Al jarenlang fascineer ik mij voor de verhalen van mensen om mij heen. Het leven raast voorbij, maar tegelijkertijd gebeurt er gigantisch veel, vaak zoveel dat we nauwelijks de tijd nemen om even stil te staan bij alles wat er gebeurt. 
Toen ik voor het eerst eens terugkeek op mijn leven en inzag wat ik allemaal had meegemaakt tot nu toe, stond ik werkelijk versteld.
Versteld van het feit wat ik allemaal gedaan heb, waar ik allemaal geweest ben, wie ik allemaal ontmoet heb, in welke valkuilen ik allemaal ben gestapt, welke overwinningen ik allemaal heb geboekt, welke talen ik heb geleerd, hoeveel verschillende banen ik heb gehad, hoeveel verschillende mensen ik heb geholpen en ga zo maar door… 
Allemaal dingen waar ik nooit echt bij heb stilgestaan, behalve op het moment dat het gebeurde. 
Nu ik dit echter bij elkaar optelde, kwam ik erachter wat een schat aan ervaring ik eigenlijk heb, op verschillende gebieden. 
Zo begon ik mij op een gegeven moment te verdiepen in spiritualiteit en ontdekte ik in 2007 The Secret, van Rhonda Byrne, nét nadat de documentaire was uitgekomen. Kort daarop organiseerde ik avonden bij mij in Amsterdam om hierover te filosoferen en hield ik lezingen over de wet van de aantrekking. 
Ik wilde meer en begon me te verdiepen in ons brein en datgene waar we allemaal toe in staat zijn. 
Een (toen nog) onbekende wereld, welke al snel oversloeg tot een fascinatie, waarbij ik van de ene training in de andere rolde, om zoveel mogelijk te leren over ons lichaam, ons brein en onze onbegrensde mogelijkheden.
Ik starte mijn NLP opleiding, kort daarop mijn opleiding Hypnotherapie en werd daar Master in. Ik verdiepte mij in de werking van energie en reisde de wereld over met Artjanna om te leren van grote voorbeelden zoals Tony Robbins, Richard Branson, Eric Worre, Brendon Burchard en vele anderen..
Inmiddels gaf ik mijn kennis door aan tientallen anderen, wat er steeds meer werden.. Ook leerde ik steeds meer over gezondheid en lifestyle en gaf ik lezingen in Amsterdam, Hoorn, Lutjebroek, Den Haag, Rotterdam, Hengelo, Diemen, Hilversum, Utrecht, Breda, Roermond en… 
Na 3 jaar had ik meer dan 1000 mensen gesproken en geholpen met hun weg naar een vrijer en blijer leven, waarvoor ik nog steeds ongelooflijk dankbaar ben dat ik dit heb kunnen doen.
IK BEN EEN HELPER
Tegenwoordig richt ik mij voornamelijk op ondernemers, waarbij ik graag het verschil maak in hun leven. Soms op persoonlijk vlak, soms op zakelijk vlak, vaak op allebei. 
Ik houd ervan om mensen te helpen en daarom blijf ik mezelf dagelijks verbeteren, groeiend naar de beste van mezelf.
Waarom ik dit doe? Omdat groei voor mij onlosmakelijk verbonden is met geluk en geluk en liefde de olie zijn van mijn motor..
Een motor die mij brengt bij een wereld waarbij er ondernemers opstaan met prachtige ideeën om de wereld een betere plek te maken, een wereld waarbij er meer verbinding en liefde tussen de mens is, een wereld waarbij we met z’n allen zorgen voor onze aarde, een wereld waarbij DELEN de nieuwe norm is.
Waar ik eerder hierboven vertelde over mijn ervaring met en interesse in gezondheid, lifestyle en geluk en dat ik hier de afgelopen jaren heel veel mensen mee geholpen heb, zal ik je nu meenemen naar het moment waarop dit ontstaan is.


en eigenlijk zelfs nog iets verder terug… 


Het was 2004, één dag nadat ik mijn HAVO-diploma in ontvangst had genomen. De dag waarop mijn huis volledig afbrandde, met mijn hele bezit op dat moment. 
Ik was letterlijk ALLES kwijt en besloot op advies van een goede vriend van mij, naar Brazilië te vertrekken. 


Ik kwam hem opzoeken in een weeshuis, waar hij als vrijwilliger werkte. Na 3 weken vloog hij terug en bleef ik alleen achter. 
Wat er toen gebeurde in die weken was heel bijzonder.. ik sliep in een weeshuis samen met 70 kinderen, variërend van 0-18 jaar, waar ik als vrijwilliger werkte en als vaderfiguur optrad voor de kinderen.


Het weeshuis stond bovenop een berg, omringt door jungle. Helemaal bovenop de berg had ik een mooie grote rots gevonden, waar ik bijna dagelijks mediteerde. Wat ik precies deed wist ik niet, maar het voelde goed en het was alsof ik mijn missie doorkreeg, namelijk; mensen helpen naar vrijheid en geluk. 


Dit deed ik de maanden daarop in het weeshuis en het nabijgelegen dorp. Later, in Nederland, had ik dan ook één duidelijke wens; vrijheid creëren voor mezelf en anderen en bijdragen aan een betere wereld. .
Zo ontstond mijn passie voor gezondheid, geluk, liefde en het helpen van anderen.


Jarenlang werkte ik in de sales en marketing, omdat dit mooie manieren waren om een boodschap over te brengen. .
Daarna ontstond mijn fascinatie voor TAAL, vooral copywriting en beïnvloeding spraken mij aan, omdat je hiermee nóg meer impact kan maken.


Uiteindelijk werd ik hypnotherapeut en belandde ik vorige week zelfs LIVE in de uitzending bij Radio 3FM (zie: www.maximaleinvloed.nl/hypnose
Over de schrijver
Reactie plaatsen

mmm...cookies