arrow_drop_up arrow_drop_down

De Inspiratiebundel

Voor ondernemers die willen groeien!

De Inspiratiebundel

voor ondernemers die willen groeien

"Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, ga er dan voor... je hebt dan waarschijnlijk een pareltje te pakken!" 

3+ uur

aan waardevolle audio

185 bladzijden

aan persoonlijke ontwikkeling

15+ jaar

werkervaring gebundeld

Praktische tips en tools

Toepasbaar op ieders leven, op zowel privé als zakelijk vlak

Begrijpbare stof

Begrijpelijk voor iedereen, in zowel schrift als audio

Diepe wijsheid

Unieke kennis gebaseerd op ervaring uit de praktijk

Mijn geschenk aan jou!

Sinds 2004 houd ik mij al bezig met persoonlijke ontwikkeling en door de jaren heen heb ik ontelbaar veel trainingen en seminars gevolgd, talloze ontwikkelingsboeken gelezen, opleidingen gedaan en dat allemaal om naar de beste versie van mijzelf toe te groeien. 

Inmiddels ben ik tienduizenden euro's lichter, maar een schat aan informatie rijker, waarmee ik al honderden mensen heb kunnen helpen naar een aangenamer leven. Uiteraard gun ik dit jou ook, vandaar dat ik deze Inspiratiebundel heb gemaakt met een verzameling van allerlei wijsheden, tips en do's & don'ts, zodat jij jezelf al die torenhoge investeringen kan besparen!

Coachingstechnieken

In deze Inspiratiebundel vind je veel van mijn persoonlijke oplossingen en technieken, waar ik veel van mijn cliënten af heb geholpen van allerlei verschillende soorten problemen. Ook zal jouw kijk op het leven hierdoor positief kunnen veranderen en zal je wellicht andere keuzes gaan maken die jou enorm zullen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Therapeutische technieken

Als gecertificeerd hypnotherapeut heb ik een bijzondere kijk op mensen, die veelal een geheel ander perspectief op het leven biedt. Een andere manier van kijken, zorgt voor andere ideeën, oplossingen en gevoelens. In de Inspiratiebundel kom je geregeld andere denkwijzen tegen, welke jou veel nieuwe inzichten kunnen opleveren

15+ jaar praktijkervaring

In de afgelopen 15 jaar heb ik duizenden mensen gezien, vanuit verschillende functies in mijn werkverleden. Altijd ben ik nauw in contact geweest met mensen en heb ik ontdekt wat wél en niet werkt. Ook deel ik veel van mijn obstakels, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken. In deze Inspiratiebundel ontdek je dan ook mijn persoonlijke verhalen rechtstreeks uit de praktijk.  

Bespaar jezelf bergen met geld en zeeën van tijd en neem de korste weg naar succes!

Enkele mensen die ook de shortcut hebben genomen

"Dankzijn Jaap heb ik veel meer inzicht gekregen over hoe ik denk en doe. Ik maak nu eindelijk de stappen die IK graag wil!" 

Robin Peter - manager

"Als je meer controle wil hebben over je mindset en echt vanuit je volle potentie wilt leven, is dit de man waar je wezen moet!"

Thomas van Zwieten - coach

"Het leest prettig weg! Wat mij betreft een absolute aanrader als je je als ondernemer of op persoonlijk vlak verder wilt gaan ontwikkelen"

Gerhard Kivits - NLP coach

mmm...cookies