arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Model van Invloed

meer klanten, meer omzet, meer plezier en veel meer invloed!

Jaap Hulsmann

Ik ben altijd al een ondernemer geweest, zo ging ik op 10-jarige leeftijd in de buurt al langs de deuren om klusjes te doen, waardoor ik aan het einde van de maand mijn eigen keuzes kon maken. Keuzevrijheid is dan ook altijd iets wat ik altijd erg belangrijk heb gevonden. Ik wilde zelf bepalen hoe mijn dag eruit zou zien, wat ik kon kopen, wanneer ik op vakantie wilde gaan en met wie ik omringt was. Echter bleven mijn resultaten, ondanks mijn vele talenten, toch vaak hangen op een bepaald niveau, hoe hard ik ook mijn best deed. Totdat ik Jim Rohn ontdekte die me vertelde dat, als ik verandering wilde zien, ikzelf moest veranderen. Sindsdien is bij mij de knop om gegaan en heb ik de wereld overgereisd voor mijn persoonlijke ontwikkeling, om mijzelf keer op keer te verbeteren, zodat ik de impact zou kunnen maken die ik graag wilde maken. 


Als ik kijk naar het verloop van mijn leven heb ik flink wat moeilijke tijden overwonnen. Tweemaal heb ik alles in één klap verloren, eerst mijn huis wat letterlijk in rook is opgegaan door een brand en een paar jaar later mijn goedlopende bedrijf met 30 man personeel. Ik weet dus wat het is om opnieuw te beginnen en uit het niets succesvol te worden, maar zonder mijn sterke mindset en coaches was dit nooit gelukt. Nu help ik allerlei verschillende ondernemers met mijn unieke Model van Invloed, waarbij ik de essentiële stappen onthul naar ultiem succes. 

controle over je leven

Direct toepasbaar 

Je kunt direct met deze skills

aan de slag, vanuit iedere willekeurige situatie

Geen ervaring vereist

Je hebt geen specifieke achtergrond nodig voor het toepassen van deze skilss

Eenmalige investering

De investering voor het Model van Invloed is eenmalig en je hebt er levenslang plezier van

Levenslange updates 

Je krijgt onbeperkt toegang tot updates van het Model van Invloed

Veilige hosting omgeving

Jouw producten worden bewaard in een veilige online omgeving waar je altijd bij kan

Begrijpelijke stof

De inhoud van het model is voor iedereen praktisch en begrijpelijk samengesteld en leest fijn weg

"Jaap is een inspirerende man, een geweldige coach en weet precies waar hij het over heeft. Hij heeft mijn business naar de next leven geholpen"

Thomas van Zwieten - coach

"Ondanks dat ik dacht dat ik al veel wist heb ik zoveel meer geleerd van en over dit model en hoe dit toe te passen in mijn werk! Overtuigen is een spel geworden"

Gerhard Kivits - NLP Trainer

'Door Jaap's hulp ben ik op persoonlijk en zakelijk vlak enorm gegroeid. Ik sta nu veel meer in mijn kracht en doe dingen die ik voorheen nooit durfde...'

Johan Heremans - leidinggevende B-Post

Ontdekt hoe het Model van Invloed is opgebouwd en wat dit voor jou en jouw bedrijf kan betekenen

De Sales-Mindset

Alles om je heen is sales

We verkopen ons de hele dag, soms bewust, vaak onbewust. Tegelijkertijd is jouw mindset allesbepalend voor de resultaten die jij behaald, maar lang niet iedereen beschikt over de juiste denkwijze die leidt naar succes.. Leer de wetten van succes en enorme kracht van een goede eerste indruk...


Verder leer je ook:

  • geheimen die iedere ondernemer zou moeten kennen
  • de kracht van gedachten en manieren om ieder obstakel te overwinnen

Positieve beïnvloeding

We worden de hele dag beÏnvloed, vaak zonder dat we het door hebben. Echter, het verschil tussen zelf iemand beïnvloeden of beïnvloed worden is een verschil tussen dag en nacht. Het kan het verschil zijn tussen wél of geen succes, wél of geen rust, wél of geen zekerheid, wél of geen leiding, etc. Het is heel simpel: of jij hebt invloed op jouw omgeving, of jouw omgeving heeft invloed op jou.. de vraag is echter aan welke kant jij wil staan...?


Verder leer je ook:

  • hoe jij anderen kan laten doen wat jij wil, zonder dat ze dat doorhebben
  • waarom veel mensen het pad volgen van iemand anders en hoe jij dit kunt voorkomen

Leiderschap

Om een business te runnen is het belagrijk dat jij de leiding hebt. Of je nu alleen werkt of mensen in dienst hebt, als jij weet hoe je altijd en overal de leiding kan nemen in ieder gesprek, dan kun je eenvoudig jouw koers uitstippelen. Ontdek welke sensationele technieken er bestaan om jezelf als een krachtige leider te positioneren en pluk de oneindige vruchten ervan...


Verder leer je ook:

  • hoe jij veel volgers opbouwt, omdat je precies snapt hoe dit werkt 
  • hoe jij jouw plannen gemakkelijk kan doorvoeren zonder dat anderen dat vervelend vinden

Weerstand wegnemen 

Van nature zijn wij geprogrameerd om weerstand te bieden. 

Dit komt door ons reptielenbrein, welke gelijk in de verdediging schiet zodra we het idee hebben dat iemand ons iets wil verkopen. Als ondernemer is het dus van cruciaal belang dat jij weet wanneer jouw (potentiële) klant in de verdediging schiet en waarom, zodat je dit altijd en overal subtiel kan tackelen en je met plezier en passie jouw product of dienst kan verkopen...


Verder leer je ook:

  • jij ervoor kan zorgen dat mensen zich altijd goed voelen als ze bij jou in de buurt zijn
  • welke skill essentieel is als je iemand iets wil kunnen verkopen

Direct toegang tot alle geheimen van het Model van Invloed!

Tijdelijke extra bonus!

Trakteer jezelf op een echte winnaarsmindset met deze exclusieve bonus. Zoals één van de wetten van succes luidt: 'wat je erin stopt, komt er ook weer uit' - met deze Inspiratiebundel vol wijsheid, train jij jezelf op een hoog niveau en met deze professionele audio-opname Angst Overwinnen kun jij voortaan zelf met eventuele angsten afrekenen, waardoor het veel gemakkelijker wordt om jouw doelen te behalen.

'Door Jaap heeft mijn leven een ongelooflijk positieve wending gekregen, waarvan ik zelf nooit had gedacht dat dit mogelijk was'

Robin Peter - manager

'Top-coach en trainer. Na 30 jaar roken heb ik geen sigaret meer aangeraakt en weet ik nu hoe ik mijn doelen zo kan stellen dat ik ze ook echt behaal' 

Michele Witteveen - fotograaf

'Ik snap nu eindelijk hoe ik iemand op een prettige manier kan overtuigen, zonder daar een overduidelijke salespitch voor op te hangen.. heerlijk dit!' 

Artjanna Harkhoe - Zichtbaarheidscoach

Ben je klaar voor jouw succesverhaal?

mmm...cookies