arrow_drop_up arrow_drop_down

.

 "Inspireren, motiveren en veranderen.. dát is wat ik altijd heb gewild" - Jaap Hulsmann

Meer over Jaap: 


Jaap is een gepassioneerd salestrainer, spreker en coach en helpt al jaren vele mensen naar een gelukkiger leven. Vandaag de dag focust hij zich voornamelijk op ondernemers, waarbij hij vanuit zijn brede achtergrond in sales, coaching, NLP en hypnotherapie 

al honderden mensen heeft geholpen naar meer klanten, meer vrijheid, ware potentie en geluk. Met zijn producten, waaronder het  Model van Invloed, legt hij uit wat de psychologie achter sales is en hoe jij dit in jouw voordeel kan laten werken, als je eenmaal snapt hoe je dit effectief in jouw business kan inzetten. 

Het Model van Invloed, wat zijn eerste product is, is ontstaan vanuit zijn 12 jaar lange ervaring in de sales, marketing, coaching en therapie. Je vindt hier dan ook een unieke combinatie van therapeutische skills, mindset, inzicht en veelal logica, welke een geheel andere kijk op jouw business zal geven en waar je wellicht nog nooit eerder over hebt nagedacht.

Hoe het begon:


Toen Jaap in 2004 zijn huis verloor bij een brand en daarmee tegelijkertijd alle materiële zaken die hij had opgebouwd verloor, besloot hij naar Brazilië te vertrekken en zijn bijdrage te gaan leveren als vrijwilliger in een weeshuis.

Door op 18-jarige leeftijd alleen in Brazilië te verblijven, waar hij de taal niet sprak en niemand kende, zette hij op jonge leeftijd al grote stappen in zijn ontwikkeling. Al snel leerde hij de kracht van lichaamstaal en de verschillende manieren waarop je snel connectie kan maken met mensen. Zo bouwde hij binnen enkele maanden meer vrienden op dan hij ooit eerder in Nederland had gedaan en ontwikkelde hij een strategie die hem óók in Nederland goed van pas kwam.​Tijdens zijn verblijf in Brazilië is de ondernemer in Jaap volledig wakkergeschud, waarna hij bij terugkomst in Nederland vastbesloten was om een verschil in de wereld te gaan maken en anderen te gaan helpen meer vrijheid in hun leven te creëren.

Al gauw resulteerde dit in het lezen van veel verschillende ontwikkelingsboeken, het volgen van vele seminars en trainingen en daaropvolgend in het openen van zijn eerste onderneming in 2007, een t-shirt design company, waar hij samen met zijn compagnon belangrijke en waardevolle boodschappen de wereld in wilde brengen middels een exclusieve kledinglijn. Nog geen twee jaar later opende Jaap zijn tweede onderneming, een marketing- communicatiebureau, waar hij voor verschillende grote multinationals sales-teams opleidde en trainde in persoonlijk leiderschap


In aanloop naar de opening van zijn tweede bedrijf heeft Jaap misschien wel zijn allerbelangrijkste periode ooit gehad. Naast het feit dat hij als deur-aan-deur verkoper ruim 100.000 verschillende deurbellen in Nederland had ingedrukt, maakte hij kennis met de vele verschillende culturen, de verschillende soorten type mensen en ontdekte hij overeenkomsten tussen al deze mensen welke cruciaal bleken te zijn voor het succes van hem als verkoper, waarmee hij later honderden mensen heeft kunnen inspireren.


"Na regen komt zonneschijn.. maar na zonneschijn komt ook regen" 


Na een periode van veel ups en downs, waarin Jaap na verschillende zware (emotionele en financiële) klappen, opnieuw moest opstaan om zijn carrière verder op te bouwen, koos hij voor de weg van persoonlijke ontwikkeling. Hij ontdekte dat wij niet overgeleverd zijn aan de omstandigheden, maar dat wij overgeleverd zijn aan onze capaciteit om te reageren op de omstandigheden. Dit bepaalt uiteindelijk de koers in ons leven en na deze ontdekking heeft Jaap dit pad nooit meer losgelaten en is hij vastbesloten om zijn ware potentie te ontdekken en deze kennis door te geven aan anderen.Door de jaren heen ontdekte Jaap ook een talent voor spreken, waarna hij zich begon te verdiepen in storytelling en de kracht van communicatie. Sindsdien heeft hij al vele talks gehouden over boeiende onderwerpen welke een ieder helpen om effectiever en daadkrachtiger te kunnen communiceren, lekkerder in je vel te zitten, meer in je kracht te staan en simpelweg meer te kunnen genieten van het leven. Inmiddels heeft hij zijn eigen live-seminar 'Een leven vol winst en geluk', waarbij hij vertelt over de 3 essentiële peilers voor succes als ondernemer: sales, mindset en storytelling


In 2017 nam Jaap afscheid van een toonaangevend opleidingsinstituut in Hypnose en NLP, waar hij enkele jaren actief was geweest in verschillende functies en vele mensen heeft mogen helpen. Het werd weer tijd om zijn vleugels uit te spreiden en zijn missie met een groter publiek te gaan delen, waaruit zijn nieuwe bedrijf Universele Coaching en zijn product Maximale Invloed is ontstaan.

Inmiddels inspireert hij vele anderen om ook voor hun eigen doelen en dromen te gaan en vind hij het geweldig om andere ondernemers te helpen met het behalen van meer resultaten binnen hun onderneming.  "Als de kachel niet brand, dan wordt het koud in huis en als het koud wordt, dan voelen we ons vanzelf minder prettig. Sales en klanten zorgen ervoor dat de kachel kan blijven roken. Het is dus essentieel om goed te leren verkopen, omdat het voor een groot gedeelte bepaalt hoe jij je voelt als ondernemer en welke mate van vrijheid jij hebt. Ik help ondernemers graag bij deze vrijheid d.m.v de producten die ik maak en de persoonlijke coaching die ik hierbij aanbied."   - Jaap Hulsmann

Wat anderen over Jaap zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Mijn business ging naar de Next-level

"Jaap is een inspirerende man, een geweldige coach en weet precies waar hij het over heeft. Hij heeft mijn business naar de next leven geholpen"

Thomas van Zwieten - Life coach

 • Ik was al goed bezig, maar dit geeft mij meer verdieping

  "Het Model van Jaap is heel mooi vormgegeven en leest prettig weg. Voor mij een teken dat ik goed bezig ben. Nu kan ik mijn relaties verder verdiepen"

  Gerhard Kivits - NLP coach

 • Ik heb mezelf weer teruggevonden

  'Door Jaap's hulp ben ik op persoonlijk en zakelijk vlak enorm gegroeid. Ik sta nu veel meer in mijn kracht en doe dingen die ik voorheen nooit durfde...'

  Johan Heremans - manager B-Post

 • 47,00

  € 9,-

  Laat hem niet liggen, mijn cadeautje voor jou..

  Als je mijn verhaal hierboven hebt gelezen, dan ken je mij inmiddels nu wat beter en weet je dat ik een flink pad van persoonlijke ontwikkeling heb afgelegd. Speciaal voor jou heb ik een groot gedeelte van mijn meest waardevolle lessen samengevoegd, wat ik 'De Inspiratiebundel' noem. Omdat ik ervan overtuigd ben dat jij ook veel aan deze lessen zal hebben, heb ik een mooie kans voor je omdat deze met flinke korting te bemachtigen.

 • mmm...cookies