arrow_drop_up arrow_drop_down


"ik ben niet goed genoeg"  |  "ik ben het niet waard"  |  "ik weet niet of ik het wel kan"  |  "succes is niet voor mij weggelegd"  |  "wie zit er nu op mij te wachten?"  |  "wat nou als..."  |  "ik geloof niet in mezelf"  |  "Ik ben nu eenmaal zo"  |  "Ik durf mezelf niet te laten zien"  


-


Dit zijn zomaar wat uitspraken die ik regelmatig voorbij zien komen en welke het gevolg zijn van een moment in jouw leven waarop er iets gebeurd is, dat je vervolgens voor waarheid hebt aangenomen. In het begin heb je hier nog niet zoveel last van, maar des te langer je dit blijft herhalen tegen jezelf, des te meer impact het op je zal hebben. 


Helaas hebben we bij onze geboorte geen handleiding gekregen voor het leven en dienen we zelf uit te zoeken hoe we omgaan met belangrijke onderwerpen, zoals; liefde, emoties, verdriet, verlies, geluk, pijn en succes...

De realiteit is dat iedereen hiermee te maken heeft en iedereen op zijn of haar beurt moet dealen met persoonlijke issues.

Echter heeft lang niet iedereen het geluk dat ze weten hoe ze deze issues kunnen oplossen, met als gevolg dat ze vaak jarenlang met deze problemen blijven rondlopen. 


MIJN MISSIE


Jou helpen om jouw mentale weg volledig vrij te maken, zodat je vrijuit kan ondernemen en je jouw kans op succes vergroot met factor 100 (!)

Concreet houd dit in dat ik je help om jouw angst, blokkade, belemmering of trauma op te lossen, waardoor jouw levenskwaliteit gigantisch zal toenemen en je weer de vrijheid terug claimt die je bij je geboorte hebt ontvangen.


Zodra je jouw interne story volledig hebt klaargestoomd voor succes, plezier en geluk, dan zal je merken dat werkelijk álles in jouw business (en jouw leven) positief zal veranderen. 

Dit 'klaarstomen' van jouw interne story dat doe je uiteraard niet alleen, maar hier help ik je van A-tot-Z bij, zodat je vanaf ons eerste contactmoment al precies weet wat je te wachten staat en hoe we jouw doel gaan behalen. 


Omdat het zomaar kan zijn dat je misschien al langere tijd met die ene blokkade, angst, belemmering, overtuiging of gedachte rondloopt, die jou weerhoudt van jouw ware potentie en geluk, kan ik me voorstellen dat je nu misschien denkt "Nou, ik weet niet of ik wel kan geloven dat ik hier écht vanaf kan komen.." en die gedachte begrijp ik maar te goed. 

Toen ik zelf na ruim 10 jaar te hebben gerookt, besloot dat ik hier toch echt vanaf wilde komen, geloofde ik ook niet dat ik hier zomaar 1,2,3 vanaf zou kunnen komen. Toch gebeurde dit zonder enig probleem, toen ik eenmaal de juiste 'knop' in mijn hoofd had gevonden. 


'Als je de JUISTE knop weet te vinden, dan kun je werkelijk alles veranderen..'


Nadat ik zonder problemen gestopt was met roken, ontdekte ik dat ik heel wat overtuigingen had overgekomen van mijn ouders, welke mij niet diende in het doel dat ik wilde behalen, zowel in mijn business als in mijn privéleven. 

Oók hier vond ik de juiste knop voor en 'toverde' deze overtuigingen om in krachtige manieren om mijn doelen veel sneller en gemakkelijker te behalen. 

Toen ik merkte hoeveel andere ondernemers om mij heen worstelde met allerlei verschillende (mentale) issues, ontstond mijn missie om hier iets aan te gaan doen, namelijk een handleiding schrijven voor het gebruiken van ons brein. 


'Iedereen verdient het om zorgeloos te kunnen ondernemen en de impact te maken die je voor ogen hebt' 


Omdat ik weet hoeveel makkelijker en leuker het ondernemerschap is, zónder als die onnodige problemen, wil ik jou helpen. 

Helpen om jouw mentale weg volledig vrij te maken, zodat je eindelijk in jouw grootsheid kan stappen en jouw droom kan gaan waarmaken. 

De voordelen die het je zal opleveren om voor jezelf te kiezen en deze investering in jezelf te maken zijn oneindig. 

Als jouw interne story volledig op één lijn is met jouw doel/missie en je afgerekend hebt met die ene blokkade of belemmering die je al die tijd in de weg zit, dan zal je ervaren dat:


 • Je veel meer succes zal gaan behalen in jouw business, wat een positieve impact heeft op jouw portemonnee 
 • Je veel gelukkiger zal zijn met jezelf, wat direct positief doorwerkt op jouw omgeving/partner/gezin
 • Jouw eigenwaarde enorm zal stijgen en je aan alles voelt dat jij het volledig waard bent om succes te behalen
 • Jouw energie-level enorm zal toenemen, waardoor je veel productiever zal worden
 • Je veel gemakkelijker klanten zal aantrekken, zonder dat het je al te veel moeite kost
 • Je lekkerder in je vel zal zitten, veel meer rust zal ervaren en beter zal slapen
 • Jouw (fysieke en mentale) gezondheid op meerdere vlakken vooruitgang kan boeken
 • Je meer zelfvertrouwen krijgt, waardoor je eenvoudiger belangrijke stappen zal durven nemen
 • Je gemakkelijker uit je comfortzone zal stappen om eindelijke die belangrijke stap te nemen
 • Je klaar bent om zichtbaar te worden, zoals je het liefste gezien wordt
 • En nog veel meer ...

"Eindelijk die vrijheid waar ik al zo lang naar zocht, dat lijkt me heerlijk!"


Maar hoe weet ik zeker dat dit écht mogelijk is? er bestaat toch niet zoiets als een garantie op succes, of wel?

Toch wél.. ik werk namelijk niet per uur of met een specifiek aantal  sessies.

Je krijgt dan ook een 100% succes garantie en we gaan net zo lang door totdat jij van jouw probleem af bent.

Hoe mooi kan het zijn?!

direct een afspraak boeken

Liever eerst nog even bellen?

mmm...cookies