arrow_drop_up arrow_drop_down

.

Ben jij van plan om flink te gaan groeien met jouw bedrijf, maar merk je dat je op dit moment nog wordt tegengehouden?

Dan is het Ready 2 GrOw programma dé oplossing voor jou! 

Het ondernemerschap is pittig en wordt door veel mensen onderschat. Je begint voor jezelf omdat je een goed idee hebt of ergens je volledige aandacht op wil richten, maar vervolgens kom je erachter dat er nog heel wat meer bij komt kijken dan die ene leuke bezigheid. Sterker nog, er kan zoveel op je bord terecht komen, dat je haren recht overeind gaan staan, omdat je al gauw niet meer weet waar je moet beginnen en welke stappen je moet nemen. 


Als je nét start met ondernemen en je zit nu middenin deze fase, dan snap je waarschijnlijk wat ik hiermee bedoel (óf je zal dit binnenkort nog gaan ontdekken). De juiste hulp op het juiste moment, kan cruciaal zijn voor het voortbestaan en het succes van jouw bedrijf en helaas kwam ik daar in het begin van mijn ondernemersavontuur zelf veel te laat achter. Door koppigheid, perfectionisme en trots, heb ik lange tijd mijn organisatie volledig zelf gerund, zonder enige hulp van buitenaf. In moeilijke tijden bleek ik destijds niet de kennis en mindset te hebben om uit het dal te klimmen en uiteindelijk was het te laat om nog succesvol bij te kunnen sturen, waardoor ik met pijn in mijn hart mijn bedrijf met 30 werknemers heb moeten afstaan. 


Het was een droom die in duigen viel, maar aan de andere kant ontstond er ook een brandend verlangen om te leren, te groeien en ervoor te zorgen dat ik zo sterk zou worden, dat mij dit nooit meer zou overkomen. 
Uiteindelijk ben ik hierin geslaagd, omdat ik mijn trots wist te overwinnen en de benodigde hulp wist in te schakelen. 
Waar ik achter kwam, was dat ik niet de enige ondernemer was die groeiproblemen ervoer. Sterker nog, het bleek een veelvoorkomend probleem binnen het ondernemerschap, waardoor er bij mij een verlangen ontstond om hier wat aan te gaan doen.


maar wat precies? 

Ik besloot om mij te gaan specialiseren in de werking van ons brein, zodat ik erachter zou komen waarom 'we denken wat we denken' en 'we doen wat doen'. Kortom, als ik erachter zou komen waar ons gedrag vandaan komt en op welke manier we dit positief kunnen beïnvloeden, dan zou mijn missie nog weleens kunnen slagen. En zo geschiedde, ik ontwikkelde mij als coach en trainer, ik studeerde o.a. NLP en hypnotherapie en werd gedrags- en invloedcoach, waarbij ik steeds meer ondernemers begon te helpen met hun weg naar succes, op zowel privé als zakelijk vlak.


Het Ready to GrOw programma is ontstaan na de vele individuele sessies, groepsessies en de verschillende brainstormsessies met ondernemers, welke allemaal gingen over het vinden van de ultieme oplossing voor vrijheid en succes. 

Al gauw werd het me duidelijk dat dit een programma moest worden van minimaal 6-12 maanden, zodat er voldoende tijd zou zijn om oude patronen los te laten, nieuwe patronen te installeren en de nodige acties uit te voeren voor het behalen van jouw ultieme doel. 

"A life-changing choice!"  

Richting

Verandering

Actie

Bijsturen

Het Ready 2 GrOw programma is echter niet voor iedereen geschikt. Dit heeft te maken met een selectie die voorafgaand wordt gehouden, waarbij gekeken wordt naar potentie, motivatie en jouw persoonlijke doel

Zo kom je bijvoorbeeld NIET in aanmerking voor dit persoonlijke traject als je: 


 1. twijfelt of het ondernemerschap wel iets voor jou is
 2. niet bereid bent om in jouw persoonlijke ontwikkeling te investeren
 3. liever in problemen denkt, dan in oplossingen
 4. koppig, hardnekkig, onverzorgd en negatief bent
 5. vies bent van hard werken en denkt dat succes wel komt aanwaaien
 6. een gesloten mind hebt en niet open staat voor nieuwe ideeën
 7. geen enkel idee hebt wat je uit het leven wil halen
 8. iemand bent die zich nooit aan zijn of haar afspraak houdt

Om er volledig jouw jaar van te maken en ervoor te zorgen dat je nu eindelijk die stappen kan gaan zetten, waar je al zolang van droomt, is het belangrijk dat je in goede handen bent. Mijn advies zal dan ook altijd zijn om een goede, ervaren coach te kiezen die in staat is om alles uit jou te halen, zodat je er zeker van bent dat jouw investering op de juiste plek is. 

Echter, een goede coach wordt niet alleen gekozen, maar kiest zelf ook. 

Om in aanmerking te komen voor het Ready 2 GrOw programma, is het dan ook belangrijk dat je minimaal voldoet aan 8 van de volgende voorwaarden:


 • je bent ondernemer en 100% gedreven om een flinke groei-speurt door te gaan maken
 • je bent enthousiast, leergierig, open-minded en hongerig naar succes
 • je bent klaar om te leren en kijkt uit naar nieuwe kansen voor jou en jouw business
 • je bent bereid om oude (niet-werkende) patronen los te laten, zodat je ongeremd kunt gaan groeien
 • je kijkt uit naar het behalen van jouw doelen en kan niet wachten om aan de slag te gaan
 • je bent bereid om door je eventuele angsten heen te gaan (onder professionele begeleiding)
 • je bent helemaal klaar om bij de top te gaan horen, ook al klinkt dat nu misschien nog spannend
 • je bent volledig klaar om de beste van jezelf te worden en te omarmen wie jij werkelijk bent 
 • je bent je ervan bewust dat 'fouten maken' erbij hoort en iets is wat je juist sterk maakt
 • je staat te popelen om samen aan de slag te gaan en van jouw 'shit' jouw 'hit' te maken
 • je kan niet wachten om eindelijk de energie te voelen stromen die jouw business nodig heeft om op te stijgen
 • je bent bereid om je comfortzone te stretchen, omdat je begrijpt dat dit onlosmakelijk verbonden is met jouw groei
 • je houd van een uitdaging en staat open voor deskundige feedback welke jou dichterbij jouw doel brengt

Ervaring met de coaching van Jaap

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Vanaf het eerste moment voelde het al helemaal goed

"In mijn eerste anderhalf uur heb ik al enorm veel waardevolle tips en inzichten gekregen om mijn business naar de next level te brengen. Als je meer controle wil hebben over je mindset en echt vanuit je volle potentie wilt leven, is dit de man waar je wezen moet!"

Thomas van Zwieten - Life coach

 • Een compleet andere manier van coaching!

  'Vanaf het moment dat ik het besluit had genomen om coaching te volgen bij Jaap, heeft mijn leven zo een positieve wending gekregen waarvan ik zelf nooit had gedacht deze te kunnen behalen. Na een lange periode van veel twijfel, leef ik nu met veel meer zekerheid en maak ik eindelijk de stappen die ik wil maken.'

  Robin Peter - manager

 • In mijn eerste maand verkocht ik al meer dan 11 trajecten!

  'Ik heb sales altijd een lastig ding gevonden, maar Jaap heeft mij een hele andere kant hiervan laten zien. Door zijn unieke model, weet ik precies welke stappen ik moet nemen en heb ik eindelijk echt vertrouwen in mijn business gekregen. Ik kan mijn cliënten nu nóg beter helpen en kijk uit naar de toekomst.'

  Gerhard Kivits - NLP coach

 • Fase 1:  Richting 

  In de eerste fase van jouw persoonlijke Ready to GrOw groeiplan, brengen we jouw volledige situatie in kaart, zodat je precies weet waar je staat en wat je kunt verwachten. 'Clarity' staat hierbij centraal en je zal een volledige strategie krijgen welke naadloos aansluit op jouw persoonlijke wensen en doelstelling.

  Fase 2: Verandering

  In deze fase zullen de grootste doorbraken gemaakt worden, waarbij je oude patronen los gaat laten die niet werken in die jou al die tijd in de weg zaten. De weg wordt hier volledig vrij gemaakt, waarbij we veelal met het onderbewuste zullen werken en de nodige successtrategieën zullen implementeren voor langdurig succes. 

  Fase 3: Actie

  Kenmerkend voor deze fase zijn de enorme stappen die er gemaakt worden en de winstgevende resultaten die je zal boeken met jouw business. Je zit inmiddels heerlijk in de flow en hebt jouw weg helemaal gevonden. Omdat je zonder belemmeringen kan ondernemen, ben je 10x productiever en ga je als een speer!

  Fase 4: Bijsturen

  Nu alles volledig staat en goed loopt, is het een kwestie van bijsturen en de puntjes op de 'i' zetten. Inmiddels weet je precies wat wél en niet werkt, maar ook wat je het liefste doet. Nu we een ijzersterke fundering hebben, creëren we een krachtige strategie waarop jij kunt voortbouwen, zodat je langdurig succes kan gaan behalen.

  Als je bij het lezen van bovenstaande informatie warm bent geworden en merkt dat je graag aan de slag wil, dan is niets zo vervelend als nu stil blijven staan. Mijn tip: onderneem daarom gelijk actie en druk op onderstaande knop om een intakegesprek in te plannen, zodat je er snel achter komt of je in aanmerking komt voor het Ready 2 GrOw programma. Tevens is het belangrijk om dit zsm te doen, omdat er een beperkt aantal trajecten per jaar worden aangeboden, zodat er voldoende persoonlijke aandacht overblijft en de garantie tot enorme groei zal blijven bestaan. 

  Waar je op dit moment ook staat in jouw ondernemersavontuur, het goede nieuws is: je zal 100% gaan groeien. Uiteraard zal op persoonlijk vlak enorme stappen gaan maken en ga je ontdekken waar jij nog allemaal meer toe in staat bent. Ook zal je merken dat je gedurende dit jaarprogramma veel meer energie zal krijgen, omdat je steeds dichterbij jouw ultieme doel zal komen. Oude 

  patronen die niet werken ga je loslaten en nieuwe succesvolle patronen ga je integreren. 


  Naast de groeimogelijkheden op persoonlijk vlak, welke op zichzelf alleen al Life-Changing zullen zijn, krijg je ook begeleiding, ondersteuning en advies in: 


  • de beste online systemen voor meer succes in jouw business
  • het bouwen en onderhouden van marketing funnels 
  • het bouwen en schrijven van converterende salespagina's op jouw website, zodat je meer klanten aantrekt 
  • het maken en creëren van de juiste designs voor jouw producten en/of diensten
  • het creëren van meer zichtbaarheid in jouw markt, zodat je overal bovenuit kunt gaan stijgen
  • de ideale work-life balance strategie, zodat je meesterlijk productief kan worden en blijven
  • en meer...
  mmm...cookies