arrow_drop_up arrow_drop_down

                  .  

.

Iedereen heeft een verhaal, maar helaas blijven er maar weinig verhalen écht hangen. Het creëren en vertellen van een goed verhaal is dan ook een kunst, maar het goede nieuws is dat iedereen dit kan leren! 


Tóch zijn maar weinig mensen zich bewust zijn van de kracht van een goed verhaal, terwijl het de olie van jouw motor is en jouw bedrijf kan maken of kraken. 

Jouw product of dienst kan nóg zo goed zijn, maar als niemand dit weet, dan is er ook weinig kans dat het zichzelf zal verkopen. 


Een succesverhaal... dát is waar de meeste ondernemers op hopen. 
Echter, dit komt niet zomaar aanwaaien, je moet het zelf creëren en met Het StoryModel® heb je een model in handen, waarmee jij binnen no-time zo'n succesverhaal in elkaar kan zetten. 


En het allermooiste is; het is jouw verhaal en dat van niemand anders! 

Zonder een goed en duidelijk verhaal wordt het al snel een hele uitdaging om jouw product of dienst goed te verkopen. Het moet duidelijk zijn wat je doet en vooral ook waarom je dit doet. Echter is hiervoor wel een duidelijke structuur nodig, zodat iedereen snapt wat je precies aanbiedt en tegelijkertijd zich kunnen herkennen in jouw verhaal en daardoor jouw product of dienst. Veel ondernemers vinden het lastig om hun verhaal goed vorm te geven en denken daardoor al snel dat hun verhaal niet boeiend genoeg is, of niets te maken heeft met hun product of dienst. Echter, om een goed verhaal in elkaar te zetten, wat gebaseerd is op jouw persoonlijke ervaring, heb je simpelweg een goede structuur nodig en de juiste tools om dit goed aan de man te brengen. In deze training leer je het allemaal! 


  • Verschillende manieren om jouw doelgroep exact op de juiste plek te raken
  • succesvolle frameworks welke jij 1-op-1 kan overnemen voor jouw eigen verhaal
  • converterende voorbeelden - to do's & to don'ts, zodat jij niet de fouten hoeft te maken die vele anderen wél maken!
  • slimme trucs om vanuit authenticiteit jouw verhaal te vertellen, op een manier die volledig bij jou past
  • de magie van kwetsbaarheid in verhalen en hoe jij dit kan inzetten om 10x meer klanten aan te trekken
  • leer hoe jouw verhaal jouw bedrijf kan maken of kraken (als je dit niet goed toepast)

"Jaap heeft mij geholpen mijn verhaal compleet duidelijk te krijgen. Ik weet nu precies wat ik doe en waarom. Mijn weg is volledig duidelijk en ik ben heel blij met mijn heldere story!"

Ilknur Aktas - 

The Art of Wisdom

"Het is zo fijn om te weten dat niet alles voor niets is geweest en om een helder pad uit te stippelen. De structuur van Jaap heeft mij waanzinnig geholpen hierbij"

Gerhard Kivits -

NLP Coach

"Binnen no-time had ik meer richting en wist ik wat de beste koers was om te varen. wat mij vooral aanspreekt zijn de slimme tools en trucs om werkelijk overal een succesverhaal van te kunnen maken!"

Thomas van Zwieten

Life Coach

Hoe is Het StoryModel® opgebouwd?

Fase 1: De ontdekking

In deze fase ga je ontdekken wat er allemaal in jouw leven gebeurd is en waar deze gebeurtenissen goed voor zijn geweest.  Je leert methodes om te ontdekken hoe je zelfs van de meest nare gebeurtenissen, een formule kunt maken die ervoor zorgt dat er meer klanten naar je toe zullen komen...

Fase 2: De ervaring

In deze fase ontdek je welke schat er verborgen zit in de ervaringen en gebeurtenissen die zich tot nu toe hebben afgespeeld in jouw leven. Ook kom je erachter dat niets voor niets is geweest en welke motivatie er nodig is om jouw product succesvol in de markt te zetten. 

Je leert welke verband er bestaat tussen het succes van jouw product of dienst en de gebeurtenissen uit jouw leven...

Fase 3: De herkenning 

Hoe goed de ingrediënten van jouw verhaal ook zijn, als het jouw doelgroep niet aanspreekt of triggert om in beweging te komen, dan heb je er niets aan. 

In deze fase leer je hoe je ervoor kan zorgen dat je jouw doelgroep zó aan je kan binden, dat ze 100% FAN van je worden, waardoor het verkopen van jouw product of dienst veel gemakkelijker wordt... 

Fase 4: De verbinding

In de vierde en laatste fase van Het StoryModel® leer je hoe je effectief alle eindjes aan elkaar knoopt, waardoor alle puzzelstukjes op z'n plek vallen en jij een ijzersterke story hebt, welke je voor je website en al je social media kanalen kunt gebruiken voor het aantrekken van klanten. 

Je creëert een verlangen bij jouw potentiële klant, waardoor hij of zij graag zal overgaan tot het aanschaffen van jouw product of dienst...

Wat krijg je nog meer met Het StoryModel®

Hét stappenplan om een effectieve story te schrijven 

Dit is handig voor zowel het plaatsen van korte converterende verhalen op social media als voor de 'over mij'-pagina op jouw website en ook zeker voor het schrijven van pakkende nieuwsbrieven.

Templates van bewezen succesverhalen

Vind je het lastig om zelf een goed verhaal met een passende structuur te schrijven? dan is dít jouw oplossing! Je kunt de structuur zo overnemen en gebruiken voor het samenstellen van jouw eigen authentieke verhaal

Salestechnieken welke onmisbaar zijn in een goed verhaal

Een goed verhaal schrijven is leuk, maar wat je natuurlijk wilt, is dan jouw klant getriggerd wordt en overgaat tot het aankopen van jouw product of dienst. In het StoryModel® leer je exact hoe je dit kan realiseren.

Geheime taalpatronen die iets losmaken bij jouw doelgroep

De structuur van een goed verhaal is belangrijk, maar de opbouw van de teksten en de woordkeuze is misschien wel allesbepalend. Leer alle do's & don'ts zodat je niet niet de fouten maakt die veel andere ondernemers wél maken...

Thema's die zeer krachtig zijn en voor iedereen werken

Hoe zorg je er nu voor dat zoveel mogelijk mensen blij worden van jouw verhaal? en op welke manier bouw je eenvoudig een brug van jouw verhaal naar jouw product?  Hier leer je alle manieren om dit effectief te doen

Het StoryModel® ligt klaar om jouw verhaal vorm te geven! 

Tijdelijke bonus: 1-op-1 coachingcall 

Om er 100% zeker van te zijn dat jouw verhaal ijzersterk neer wordt gezet en voldoet aan alle eisen om veel meer klanten aan te trekken, krijg je een exclusieve 1-op-1 call met Jaap Hulsmann cadeau! Na aanschaf van het StoryModel® wordt deze call met jou ingepland op een datum die past, zodat je gegarandeerd de stappen kan gaan zetten die jij voor ogen hebt... 
[waarde €295,00]

Laat de wereld weten wat je te bieden hebt en start vandaag nog met het creëren van jouw succesverhaal!

mmm...cookies